perjantai 17. kesäkuuta 2011

Living Dead Dolls

Tänään postista tuli paketti jonka tilasin Blippo.comista, siellä oli nimittäin Living Dead Dolls-nuket alennuksessa. Hieman harmitti kun ehdin tuon Dahlian tilata jo aikaisemmin, muta ei se mitään :)

Kuvassa edustalla kaksi mini-nukkea, ja tuo harmaa arkku on sellainen mistä ei tiedä mikä nukke sieltä tulee. Kuitenkin sen verran tietää, että se on jokin Series 5. mustavalkoisista erikoisista nukeista (variant). Ennen paketin avaamista toivoin hartaasti että arkusta tulisi Hollywood...

Ja sehän sieltä tulikin!!!

Living Dead Dolls Series 5: Hollywood (mustavalkoinen)
Nukke on upea. Olen edelleen ihan sanaton. Nukke hipoo täydellisyyttä. Vielä kun saisi värillisen version, se on myös todella upea.

Tässä vielä nämä mini-nuket, Lizzie Borden sekä Lou Sapphire. Lizzie minullahan oli jo, mutta häneltä oli leikattu tukkaa joten tilasin uuden kun halvalla sai :) Lou minulla on myös ollut aikoinaan, mutta menin hieman askartelemaan sen kanssa... Mutta nyt minulla on kyseinen nukke taas.

Nämä Living Dead Dolls-nuket ovat minulle tärkeimpiä nukkeja, senpä takia lupaan tehdä pitkän kirjoituksen missä kerron jokaisesta nukesta enemmän ja kuvaan yksityiskohtia kun blogiani on katsottu 2000 kertaa (ei puutu enää paljoa).

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti