torstai 9. kesäkuuta 2011

Barbie, MyScene & Winx Club

Yksi päivä huomasin, etten omista yhtäkään miespuolista nukkea (paitsi TaeYang ja Living Dead Dolls, mutta Barbie-kokoista), joten huusin Huuto.netistä sitten tämän herran:

One day I noticed that I don't have any male doll (except TaeYang and Living Dead Dolls, but I meant Barbie sized dolls), so I bought this gentleman from local web auction:

Twilight: Edward

Nukke ei näytä elokuvan Edwardilta, mutta hyvä niin koska en ole oikein kyseisen elokuvan fani :) Nukella on naamassa ja kaulassa kimalletta joka on karheaa (näkyy tuossa kasvokuvassa vähän), se on ainoa miinus nukessa. Muuten kelpaa kyllä.

This doll doesn't look like Edward in the film, but thats good because I'm not a fan of that movie :) He has some glitter on his face and neck which is bristly (you can see it on the close up pic), it's only bad thing in this doll. Everything else is good.

Postista tuli myös näiden neitojen päät:

I also got these heads from the post:

MyScene Roller Girls Kennedy. Pidän nuken kasvoista, vaikka ajattelin aluksi hankkivani vain MyScene-nukkeja joilla on istutetut ripset.

MyScene Roller Girls Kennedy. I like her face, though first I thought I would buy only MyScene dolls that has rooted eyelashes.


Mermaid Fantasy Barbie
. Nukella on upea tukka jonka kiharsin, teen myöhemmin paremman kampauksen vielä.

Mermaid Fantasy Barbie. This doll has amazing hair that I frizzed, I'll make her later  new hairdo.

Lisäksi hankin toisen Winx Club -nuken, vaikka näitä ei pitänyt enempää hankkia, mutta en voinut vastustaa punatukkaista keijua jolla on muhkeat ripset... Ja nukke on siis erilainen kuin edellinen :) Tämä tarvitsee vielä keijumaiset vaatteet ja kampauksen.

Also, I got another Winx Club doll, however I wasn't planning to buy these more than one, but I couldn't resist this red haired fairy with poofy eyelashes... And this doll is different than the first one :) She needs fairy clothes and a new hairdo.

2 kommenttia: