maanantai 16. toukokuuta 2011

MyScene & Kunnostusta: Barbie (MyScene & Reconditioning: Barbie)

En ole taas vähään aikaan laittanut tänne kuvia, mutta tänään tuli postissa uusia nukkeja joten nyt laitan :)

It's been a while since I've posted here some pictures, but today I got some new dolls so it's time to post :)


MyScene Fab Faces -nuket ovat ihastuttavia, koska niiden ilmettä voi vaihtaa selässä olevista nappuloista (kuvia myöhemmin). Nukeille tuli mukana alkuperäiset asut mutta ei kenkiä, joten laitoin niille toisiinsa sopivat vaatteet. Nimiä en nyt muista/tiedä, mutta annoin nimiksi Christy (tumma) sekä Whitney (vaalea).

MyScene Fab Faces dolls are wonderful, because you can change their expression by pressing buttons on their back (pics later). They came with original outfits but shoes were missing, so I put some matching clothes to them. I don't remember/know their names, but I named them Christy (dark one) and Whitney (blond one).Nämä MyScene -nuket ovat myös ihastuttavia, koska niillä on istutetut ripset. Vaihdoin nukeille nivelletyt vartalot (tummalla on väärän värinen, muttei luonnossa näy pahasti), he ottivat Fab Faces -nukkejen vaatteet ja saivat nimikseen Amy  (vaalea) sekä Megan (tumma).

These MyScene dolls are wonderful too, because they have rooted eyelashes. I changed jointed bodies to them (dark one has wrong colored, but the difference is not that bad in nature), they took dresses from Fab Faces dolls and I gave them names Amy (blond one) and Megan (dark one)


Tein myös tälle intiaanineidolle nenäproteesin pikaliimasta ja meikkivoiteesta. Se näkyy kyllä selvästi ja on hieman väärän värinen, mutta on se nyt parempi kuin kuoppa. Ja luonnossa sekä kaukaa katsottuna se ei näy niin selkeästi.

I also made nose prosthesis to this American Indian doll from superglue and make up foundation. You can see it clearly and it's a bit wrong colored, but it's better than hole. And looking far away you can't see it so clearly.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti