keskiviikko 23. maaliskuuta 2011

Living Dead Dolls

Seuraavana esittelyvuorossa on minun tärkeimmät nuket: Living Dead Dolls. Tätä sarjaa minulla on eniten ja lisää tulee :)

Next I'm introducing my most favorite dolls: Living Dead Dolls. I have many of these dolls and getting more :)

Series 666 (2003): Isaac

Tämä on minun vanhin nukkeni tällä hetkellä ja poikkeaa sarjan muista nukeista siten, että tällä nukella on pehmeä vartalo. Olen laittanut hänen hihoihin kynän jotta kädet pysyvät levällään ja hänellä on TaeYang HasH!in seisomateline.

This is my oldest doll and it's a bit different than other dolls, because it has soft body. I've put pencil in his sleeves so his hands will stay like that and he has TaeYang HasH!'s doll stand.

Series 9 (2005): Purdy

Tämä on yksi mieluisin nukkeni. Häneltä puuttuu pari nappia, mutta ei se haittaa. Aivot saa myös pois päästä, ne ovat pehmeät. Sain tämän ystävältäni :)

This doll is my favorite. She's missing two buttons from her shirt, but that's okey. Brain can be removed from head and they're squishy. My friend gave this to me :)

Series 17 (2009): The Unwilling Donor (Urban Legends)

Tämä on todella kaunis nukke. Hänen ihossaan on kiiltäviä kohtia, aivan kuten nukke olisi kastunut. Nuken mukana tuli myös nuken varastettu munuainen.

This doll is so pretty. She has glowing parts on her skin, just like she's wet. There came the stolen kidney with this doll.

Series 18 (Halloween 2009): Jingles

Tämä on hauska nukke. Hänellä on asussaan oikeita kulkusia jotka helisevät sekä naamari jonka saa otettua pois. Nuken mukana tuli kurpitsakori johon hän voi kerätä karkkia :)

This is a funny doll. He has real jingle bells on his outfit that jingle and a mask that can be removed. Also this doll has a pumpkin basket where he can collect candy :)

Series 19 (2010): Sanguis

Tämä nukke on aivan ihastuttava. Hame on upea ja nuken yksityiskohdat ovat mahtavat. Hänellä on taivutettu käsivarsi jossa hän pitää viuhkaansa. Nukella on myös vampyyrin hampaat.

This doll is absolutely fascinating. The dress is gorgeous and every detail is stunning. Her other arm is bend and she's holding a fan in it. She has also vampire teeth.

Exclusives: Twisted Love Set (2010): Rose and Violet

Aivan ihanat ystävänpäivänuket. Nämä neidit myytiin erikseen, mutta pakkohan minun oli saada nuo molemmat. Näiden mukana tuli kaksi kaulakorua, toisella oli sydän ja toisella tikari (kaulakorut voi liittää toisiinsa, jolloin tikari laitetaan sydämen keskellä olevan aukon läpi).

So adorable Valentine's Day dolls. These were sold seperately, but I had to buy them both. There came two necklaces with these, other doll had a heart necklace and other had a dagger (necklaces can be hooked up, the dagger is supposed to put in the hole on the heart necklace).


Lisäksi vielä koko kokoelma. Kuvasta näkee että minulla on vielä 4 pientä nukkea, jotka ovat:
Living Dead Dolls Minis:
Series 2 (2003): Lizzie Borden (mustassa mekossa)
Series 3 (2003): Schitzo (klovni)
Seires 5 (2004): Sybil ja Lulu (Sybil = pakkopaidassa, Lulu = Rullaluistimet ja tyllihame)

And here is a picture of the whole collection. You can see that I have 4 mini dolls also, which are:
Living Dead Dolls Minis:
Series 2 (2003): Lizzie Borden (in a black dress)
Series 3 (2003): Schitzo (clown)
Series 5 (2004): Sybil and Lulu (Sybil = straitjacket, Lulu = rollerblades and tulle dress)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti