keskiviikko 23. maaliskuuta 2011

Little Apple Dolls & Moxie Girlz

Seuraavaksi on vuorossa kokoelmani viimeiset nuket: Little Apple Dolls-nuket sekä tänään saapunut Moxie Girlz-nukke.

Next is the last dolls of my collection: Little Apple Dolls and Moxie Girlz-doll that came today.


Little Apple Dolls Sanem ja vieressä saman sarjan pienempi nukke Circe

Tämä nukke on hieno. Nukella on tällä hetkellä naamari, myöhemmin tulee kuvia ilman naamaria. Jokaisen tämän sarjan nuken mukana tulee omena mihin voi itse tunkea mukana tulevia neuloja. Olen leikannut hänen hiuksiaan koska olivat niin takussa. Pienemmällä on muovinen tukka.

Little Apple Dolls Sanem and next to her is mini Circe

This doll is wonderful. Doll has a mask on, I'll add later pics whitout mask. Every doll of this collection has an apple where you can put some needles which comes with the doll. I've cut her hair because it was in a bad condition. Smaller one has a plastic hair.


Moxie Girlz Avery (Liisa Ihmemaa-naamiaisasussa)

Yleensä en välitä näistä Barbieista, Bratzeistä ja muista, mutta poikkeuksia on, kuten tämä. Nukella on ihastuttava Liisa Ihmemaassa-asu. Ei voi muuta sanoa, Huuto.netistä löytyi uutena ja omassa paketissaan.

Moxie Girlz Avery (in Alice In Wonderland-outfit)

Usually I'm not interested about Barbies, Bratz's etc., however there is some of those that I like, just like this. Doll  has lovely Alice In Wonderland-outfit. I found this from local online web auction, she were in unopened package.

2 kommenttia:

  1. Oi tuo Moxie-Liisa on kyllä ihana, olen useasti katsellut sitä ja miettinyt pitäisikö ostaa.

    VastaaPoista
  2. On kyllä, piti ostaa sen seuraksi vielä Lumikki, mutta ei se ollutkaan sellainen kuin oikea lumikki (sillä on liian pitkä tukka ja liian lyhyt hame) :(

    VastaaPoista