perjantai 6. syyskuuta 2013

AvantGuards: Aphrodisiac

Olen aina välillä ihaillut tätä nukkea netistä, ja nyt vihdoinkin sain sen itselleni: Integrity Toys:n/Jason Wu:n AvantGuards-sarjan Aphrodisiac.


Nukke on 16" (n. 40-42cm) pitkä, joten on isompi kuin Barbiet ja muut nuket. Hiukset ei ole istutettu päähän vaan ovat peruukki, joten hiustyyli on halutessaan helppo vaihtaa. Aphrodisiacia on valmistettu vain 500 kappaletta, Nuken päässä on luku 15, joten arvelisin tämän olevan jonkinlainen numerointi.


Nuken mukana tuli vaihtokämmenet sekä -jalkaterät, joissa on nivelet (sormet ja varpaat taipuvat). Tämä on todella hyvä lisä nukkeen, koska tämän takia nukesta saa paljon erilaisia valokuvia.

Ostin Aphrodisiacin nudena,, joten pitää hankkia vaatteet jotta saan otettua paremmat kuvat. Olen myös alkanut suunnitella ja ommella asua nukelle, mutta sen kanssa kestää jonkin aikaa ennen kuin valmistuu.

4 kommenttia:

 1. Hei! Näin Blippo- kaupan nettisivuilla alessa olevan Living dead dolls- nuken. Mini kokosena kylläkin, mutta kuiteski! Sivuilla oli muitakin nukkeja myynnissä. Ajattelin että sua ehkä kiinnostaa, niin tässäpä linkki:
  http://www.blippo.com/bl_fi/other-products/dolls/living-dead-dolls-mini-model-2.html

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Moikka! Vastaanpas todella myöhään... Mutta minulta löytyy jo tuo kyseinen nukke, olen tilannut juurikin tuolta Bliposta sen ja pari muutakin LDD-nukkea joita siellä silloin vielä myytiin :) Mutta kiitos kuitenkin vinkistä!

   Poista