sunnuntai 25. elokuuta 2013

Katsahdus kokoelmaan

Pitkän blogin päivitystauon jälkeen (ja 12 000 sivunäytön kunniaksi!) otin kuvia tämän hetken nukkekokoelmastani :) Kuvasta puuttuu muutama nukke, kuten Cherry Merry Muffin, mutta ajattelin niiden kuuluvan enemmänkin lelukokoelmaan kuin nukkekokoelmaan. Olenkin tekemässä blogia, johon listaan muita keräilykohteitani, jonka julkaisen myöhemmin. Tähän blogiin kuuluu leluja, levyjä, kirjoja yms.


Laskujeni mukaan kokoelmasta löytyy tällä hetkellä 70 nukkea (kuvassa on 71, mutta Lady Lovely Locks siirtyy lelukokoelmaan). Nukkien määrä muuttuu koko ajan, välillä tulee lisää ja välillä lähtee pois.

Kuten kuvasta näkyy, "tavalliset" Barbiet ovat lähteneet kokoelmastani, muutamaa poikkeusta lukuunottamatta. Tällä hetkellä keskityn eniten Disney-nukkeihin.


Tämän hetken Disney-kokoelman lukumäärä on 22 kpl. Aluksi ajattelin kerätä kaikenlaisia Disney-hahmoihin viittaavia nukkeja (kuten Moxie Girlz Avery Liisa-asussa), mutta päätinkin kerätä vain nukkeja jotka ovat (tai yrittävät olla :D) näköisnukkeja. Mattelin nuket ovat mieluisimpia ja parhaiten onnistuneita.


Living Dead Dolls-nuket ovat minulle tärkeimpiä, niitä on 29 kpl (ylärivissä osa jäi muiden taakse). Näiden saaminen muuttui hankalammaksi, koska Kukunor lopetti toimintansa, eikä Suomessa ole enää liikkeitä mitkä myyvät näitä. Huuto.netistä löytyy joitakin nukkeja, joten joskus näitäkin tulee lisää kokoelmaan :)


Spice Girls-nuket, 8kpl. Näitä on hieman hankalempi saada, mutta aika varmasti kokoelma kasvaa. Mel C:ltä sekä Victorialta puuttuu vielä alkuperäiset asut, sekä valkopukuinen Gerin asu kuuluu oikeasti toiselle Geri-nukelle.

Seuraavaksi yksittäisiä nukkeja:


Taustalla oleva Anastasia, Momoko, Tonnerin Harry Potter sekä Mattelin Harry Potter.


Kolmeen nukkeen jäänyt Barbie-kokoelma (sekä Lady Lovely Locks).


TaeYang ja Jecci Five-nuket.


Little Apple Dolls-nuket (pienemmän nuken omena puuttuu kuvasta). Näitä nukkeja haluaisin lisää, mutta Suomesta ei välttämättä saa, ellei Huuto.nettiin tule myyntiin.

Tältä näyttäisi kokoelmani tällä hetkellä, mutta lisää on tulossa :) Kuvailen uusia sekä vanhoja nukkeja sitä mukaan kun ehdin, ja kerron tarkempia tietoja eri nukeista.

4 kommenttia:

 1. wau sullehan on kanss kertynyt kaikkea kivaa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, paljon on tullut uusia nukkeja, mutta paljon on myös lähtenyt :)

   Poista
 2. Hei, hihkaise tähän suuntaan, jos olet kiinnostunut ostamaan Spice Girls -nuken, Emman. Mukana alkuperäispakkaus (hiukan lommolla, mutta ehjänä) sekä pikkunukke! Ota yhteyttä jenna .eklof@ gmail.com (poista välit) :-)

  VastaaPoista