maanantai 30. tammikuuta 2012

Kunnostusta: Barbie

Aiemmassa blogikirjoituksessa ilmoitin että lopetan nukkeblogin pävityksen, mutta en lopetakkaan koska tämä kirjoittelu ja kuvien laittaminen onkin mukavaa, ja koska kävijöitä on niin monta (yli 4000 jo!!!) niin ajattelin että pakkohan tätä on sitten jatkaa :)

Minulla on nurkissa pyörimässä kasa nukkeja joita olen ostanu Huuto.netistä paketteina kun olen halunnut jonkun tietyn nuken jota on myyty monen muun nuken kanssa, niin päätin alkaa kunnostamaan näitä ja myymään eteenpäin Huuto.netissä.

Ensiksi esittelyvuorossa on Sparkle Beach Barbie, nuken tukka oli aika takkuinen ja paksu, mutta sain siitä lähes uudenveroisen, kiiltävän ja sileän. Nukella oli yllään alkuperäisen asun yläosa, kaulakoru sekä korvakorut. Alaosaa ei ole, joten korvasin sen asuun sopivilla shortseilla. (Kuvat ovat hieman huonoja koska ne on otettu puhelimella...)

               Ennen:


                  Jälkeen:

Ja seuraavana on MyScene Westley (en tiedä onko nimi oikea, enkä tiedä aivan tarkkaa nimeä koska en sitä löytänyt), tämän tukka oli lähes rastoittunut kiharan tukan takia, sekä joku lapsi on tällä leikkinyt aika rajusti ilmeisesti, koska tukkaa harjatessa rastoista irtosi kaikki irtohiukset jotka olivat jo valmiiksi lähteneet päästä irti, ja niitä tuli aika iso kasa... Hiusrajasta puuttuu muutamia hiuksia, mutta kohdat saa peitettyä muilla hiuksilla, sekä jakauksessa on sininen langanpätkä jossa on ollut kiinni aurinkolasit. Tällä nukella ei ole alkuperäistä asua, alkuperäsistä korvakoruista meni korviin menevät osat rikki ja ne olivat muutenkin tosi kuluneet ja hauraat, tilalle pitäisi etsiä toiset sopivat korut.

         Ennen:

Tässä vielä kuva irtohiuksista, eikä tässä edes ollut kaikki:

         Jälkeen:2 kommenttia: